The Clubhouse

In het imposante "Clubhouse" van de Golfclub in Oostburg zijn bezoekers en gasten steeds welkom. Reeds bij aankomst maken de prachtige tuinen en het unieke karakter van deze locatie een stevige indruk.
Het clubhuis bevindt zich centraal op het golfdomein en biedt een uniek uitzicht op de fairways.
Vooraleer men in het restaurant "The Clubhouse" aan tafel gaat kan men in de gezellige bar van de golfclub genieten van een uitgebreide keuze Gin of van een ander heerlijk aperitief.
De vriendelijke bediening en de sportieve sfeer in het klassiek Engels interieur geven uw bezoek een extra dimensie. Frankly, my dear, we like it a lot.
De Frans-Belgisch getinte kaart biedt een keuze uit verse vis- en vleesgerechten, seizoensgebonden variaties en suggesties van de chef. Begeleid door schitterende wijnen uit de wijnkelder van het domein staat een diner in dit restaurant garant voor een geslaagd avondje uit.
Maar ook tijdens een lunch op de middag kan men in alle rust de mooie fauna en flora van het golfterrein bewonderen.
Op het terras met zicht op de green van de 18de hole is het bij goed weer genieten geblazen en heerlijk om te tafelen in een oase van groen.
De golfclub in Oostburg is ook dé ideale locatie voor familiefeesten, bruiloften, meetings, babyborrels…. Alle moderne communicatiemiddelen zijn voorzien. Combineren met een diner, lunch, golf clinic, golfcompetitie of productpresentatie is altijd mogelijk.